Praktisk informasjon

Ragnarok arrangeres helga 3. februar – 5. februar 2023. Vi starter fredag klokka 18.00 og runder av søndag klokka 12.00. Det er ikke nødvendig å dra hjem for å sove, kultursalen på HUS er satt av til det. Husk sovepose og liggeunderlag!

Måltider er inkludert i billetten, men det vil være salg av mat og drikke i tillegg til dette. Se siden Mat og drikke for mer informasjon.

Alle som deltar på Ragnarok må følge arrangementsreglene. Disse finner du på siden Arrangementsregler. Brudd på reglene kan føre til bortvisning fra arrangementet!

Ingen trenger å ta med nettverkskabler. Alle deltakere får tildelt en kabel for å koble seg på nettet. I tillegg vil alle deltakere også få tildelt ett strømuttak, så du må ha med deg forgrening dersom du trenger mer enn det. Se også huskelista for mer om hva du bør ta med deg.

Om Ragnarok

Ragnarok LAN er et dugnadstiltak for å samle inn penger til elever ved Hokksund Ungdomsskole som skal reise på Toleransereise i 2023.

Ragnarok LAN er et foreldredrevet arrangement og et overskudd vil uavkortet bli benyttet til å dekke elevenes egenandel for reisen.

Share