Vi er stolte over å samarbeide med elever ved Buskerud Folkehøgskole, E-sport og Creative Gaming, som leverer disse konkurransene:

  • Overwatch
  • Super Smash Bros
  • League of Legends
  • Hearthstone
  • Voxel
  • CS:GO
  • Rainbow Six
  • Switch
  • VR 

Overwatch

Det vil bli arrangert enten 3v3 eller 1v1 turnering, avhengig av hvor mange som melder seg på. Meld dere på ved Overwatch bordet når dere kommer på LANet

Super Smash Bros

Turneringen blir 1v1 på en tv som står på lanet. Turneringen vil foregå i Super Smash 4. Deltakere kan melde seg på ved Super Smash bordet på LANet.

League of Legends

5v5. Lagene kan melde seg på fra de kommer på LANet på fredagen. Påmeldingsfristen er lørdag klokken 16;00. Turneringen starter klokka fem og formatet er «round Robin» – Alle lagene skal spille mot hverandre en gang og de to beste lagene spiller finale. Vi håper at så mange som mulig vil melde seg på league turneringen, uansett hvilket nivå, i tillegg vil ikke League of Legends turneringen bli spilt samtidig som Counter strike turneringen i år, så dere vil ha muligheten til å delta på begge deler om dere ønsker det.

Hearthstone

Hearthstone – Best av 3 format med 3 decks og 1 ban. Deltakere må ha egen BattleNet konto. Påmeldingen blir gjort på hearthstone bordet når dere kommer på LANet.

Voxel Art

Man jobber alene. Fra fredag til søndag. Alle jobber i et program som heter MagicaVoxel, som er gratis.

 

CS:GO

Counter Strike –  5v5 Alle som blir med på turneringen kan melde seg inn ved å komme til csgo standen og gi informasjon om hvem som spiller på ditt lag for å legge dere til. Wh, aimbot, spinbot, minimaphacks etc er ikke tillatt (du vil bli sjekket om noen får mistanke)

 

Rainbow Six | Siege

Rainbow six siege konkurransen blir en 3 vs 3 single elimination bracket. Det blir bare maps som er med i ranked og objective er bomb. Dersom noen ikke har lag å melde seg på med kan de melde seg på som solo spiller, så kan vi hjelpe til med å finne lag.

 

 

NB! Viktig info om CS:GO og Rainbow Six
RAGNAROK vil avholde konkurranse i CS:GO og Rainbow Six for de deltagerne som allerede har kjøpt og installert dette spillet på sitt utstyr.
Det forutsettes at deltagerne har avklart kjøpet, installeringen og bruken av spillet med sine foresatte.
Arrangøren av RAGNAROK vil ikke streame spillets finaler på storskjerm (slik vi gjør med andre finaler).
På denne måten vil ikke deltagere (som ikke har spillet), uten å ønske det, bli eksponert for disse spillene.

 

Share